Op 3 april, 17 en 24 april geef ik de training ‘Over rouw gesproken’ samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom in Delft op de locatie Boerderij Oud Woelwijck in Voorschoten. Deze training is geaccrediteerd voor POH GGZ, V&VN, SKJ, register vaktherapie en het NaVU.

Op 5 april begeleid ik Scarabee Kids, een lotgenotengroep voor kinderen die te maken hebben met kanker in hun gezin. Van 14.30-16.00 uur aan de Oude Vest in Leiden. www.inloophuisscarabee.nl

Op 6 april is de kennismakingsbijeenkomst voor kinderen en hun ouders die mee willen doen aan de rouwgroep voor kinderen van 7-12 jaar. De groep zal 7 keer bij elkaar komen op de locatie Boerderij Oud Woelwijck in Voorschoten. De tweede bijeenkomst is op 13 april voor ouders. Deze rouwgroep begeleid ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft.

Op 14 april geef ik de tweede trainingsdag voor nieuwe vrijwilligers van hospice Wassenaar over ‘Presentie’ en ‘Rouw en verlies’.

Op 19 en 20 april geef ik de Verdiepingsdagen voor vrijwilligers in de palliatieve zorg in het Dominicanen klooster in Huissen: Stilstaan bij machteloosheid samen met Sylvie de Kubber. www.dominicanenkloosterhuissen.nl

Geef een antwoord