Op 4 januari begeleid ik de lotgenotengroep Scarabee Kids bij Inloophuis Scarabee in Leiden, centrum voor leven met kanker, van 14.30 – 16.00 uur. Deze groep is voor kinderen van 4-12 jaar. Zie hiervoor de website www.inloophuisscarabee.nl

Op 13 januari, 20 januari en 3 februari 2023 geven Pauline Stadhouders van de Levensboom in Delft en ik de training ‘Over rouw gesproken’ in Delft. Deze training is geaccrediteerd voor vijf beroepsgroepen (NaVU, SKJ, POH GGZ, register vak therapie en V&VN). Via het STAP budget kan dit worden aangevraagd.

Op 18 januari is er een kennismakingsmiddag voor ouders van kinderen die willen deelnemen aan de rouwgroep voor kinderen in Delft begeleid door Pauline Stadhouders en mijzelf. De groep start met een ouderbijeenkomst op 8 februari en daarna komen de kinderen (7-12 jaar) zeven maal bij elkaar op woensdagmiddag in Buurthuis Onder de Schie aan de Rotterdamseweg. (15/2, 22/2, 8/3, 15/3, 22/3 29/3 en 12 april)

Op 23 januari geven Pauline Stadhouders en ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren’ voor jeugdprofessionals in Voorschoten. SKJ geaccrediteerd.

Op 25 en 26 januari geef ik de verdiepingsdagen ‘Dorst of doodsangst, omgaan met spiritueel leed’ voor vrijwilligers in de palliatieve zorg in Dominicanenklooster Huissen samen met Annemarie Hidding.

Geef een antwoord