Op 2 maart begeleid ik Scarabee Kids bij Inloophuis Scarabee in Leiden. Een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker. Van 14.30-16.00 uur. www.inloophuisscarabee.nl
Op 4 maart geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren’ in Delft met Pauline Stadhouders. Voor alle jeugdprofessionals. Geaccrediteerd voor SKJ.
Op 7 maart verzorg ik de lesmodule Communicatie met kind en gezin van de keuzemodule Begeleiden van ernstig zieke kinderen en hun gezinnen van de Haagse Hogeschool.
Op dinsdagavond 8 maart verzorg ik een online workshop/training over rouw voor de Landelijke Vereniging van Supervisoren en Coaches.
Op 15 maart start ik een rouwgroep voor kinderen in Cultuurhuis de Paulus in Oegstgeest. We starten met een kennismakingsgesprek voor ouder en kind op 15 maart. De 22e is een informatiebijeenkomst voor ouders. Op 29 maart start de kindergroep. We komen zeven keer bij elkaar. Deze groep begeleid ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft.
 

Geef een antwoord