Op 1 maart begeleid ik Scarabee Kids, een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker. De groep is van 14.30-16.00 bij Scarabee, Centrum voor leven met kanker in Leiden. Het programma is te vinden op de website: www.inloophuisscarabee.nl

Op 6 maart geven Pauline Stadhouders en ik een training over rouw bij kinderen en jongeren aan verpleegkundigen en jeugdartsen van GGD HM in de regio Leiden.

Op 7 maart trainen Pauline Stadhouders en ik een groep POH GGZ van Arkin in Amsterdam in het toepassen van de verliescirkel.

Op 10 maart geef ik de training “Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren” in Delft samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft. Geaccrediteerd voor SKJ en registerplein.

Op 13 maart geef ik de module communicatie in het gezin met een ernstig ziek kind bij de Haagse Hogeschool voor de opleiding Pedagogiek.

Op 17 maart verzorg ik de module Verlies en Rouw voor de leergang POH GGZ van Breederode Hogeschool in Rotterdam.

Op 20 maart en 27 maart geven Pauline Stadhouders en ik samen de training “Over rouw gesproken de verdieping” in Delft voor mensen die de basistraining “Over rouw gesproken” hebben gevolgd.

Op 24 maart train ik nieuwe vrijwilligers van hospice Wassenaar in ‘Presentie’ en ‘Rouw en verlies’.

Geef een antwoord