Op 3 oktober is de laatste dag van de training ‘Over rouw gesproken’ die in september is gestart. Deze driedaagse training wordt opnieuw gegeven in 2023, locatie Delft (op 13 en 20 januari en op 3 februari).

Op 5 oktober begeleid ik Scarabee Kids, een lotgenotengroep, bij Inloophuis Scarabee, centrum voor leven met kanker. Kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker kunnen deze middag lotgenoten ontmoeten. Voor meer informatie: www.inloophuisscarabee.nl

Op 10 oktober begeleid ik een intervisie groep van gastvrouwen en gastheren bij Inloophuis Scarabee, centrum voor leven met kanker.

Op 13 oktober begeleid ik een nascholingsmiddag voor Humanitas Steun bij Verlies voor het district zuidwest.

Op 21 oktober geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren‘ voor jeugdprofessionals in Delft. Deze training is SKJ geaccrediteerd. Samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft.

Op 27 en 28 oktober is er in het Dominicanenklooster in Huissen een proeverij van verdiepingsdagen voor de palliatieve zorg die in 2023 worden gegeven. De thema’s zijn ‘zien en zijn in relationeel werk’, ‘stilstaan bij machteloosheid’, ‘omgaan met eenzaamheid’ en ‘sensitief worden voor spiritueel leed’. Deze proeverij is kosteloos voor coördinatoren van hospices die willen onderzoeken of deze verdiepingsdagen passend zijn voor hun vrijwilligers.

Geef een antwoord