Op 11 september geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren‘ in Delft in de Voorstraat 51. Voor professionals die met kinderen en jongeren werken en daarbij verliessituaties tegenkomen (echtscheiding/overlijden/ziekte)

Op deze dag leer je over: Ontwikkelingsfasen t.o.v. de dood, rouwreacties, rouwmodellen, gezinsdynamiek: wet van de dubbele bescherming en parentificatie, werkvormen om met kinderen en jongeren in gesprek te gaan over moeilijke thema’s, wanneer je moet verwijzen/hulp moet inschakelen

De training is geaccrediteerd voor SKJ (Jeugdzorgprofessionals, 8 punten) en het Registerplein.

Kosten: € 210,-

Op 18 september geef ik een training aan (persoonlijk) begeleiders van Gemiva in Gouda over rouw bij mensen met een verstandelijke beperking en NAH. De training zal een combinatie zijn van theorie met veel praktische werkvormen.

Op 29 september start de driedaagse trainingOver rouw gesproken‘ in Voorschoten in het Bondsgebouw aan de Leidseweg.

Als jij als professional beter wil leren omgaan met situatie van verlies en reacties van rouw en niet bang bent om jezelf kwetsbaar op te stellen, dan is deze training iets voor jou. Een training die je leert om te gaan met mensen in rouw door middel van actuele theorie over rouw, verkennen van eigen verlieservaringen, communicatie bij rouw, begrenzen en betekenis geven.

De training kost € 595,- inclusief thee/koffie/lunch/materiaal (ex BTW) pp.

Deze training is geaccrediteerd voor

De andere trainingsdagen zijn 13 oktober en 27 oktober. Deze training geef ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft.

Geef een reactie