Op 13 mei geef ik een nascholing voor hospice de Waterlelie in Spijkenisse. Deze avond gaat het over het ondersteunen van kinderen en jongeren bij ziekte en overlijden van hun dierbaren. De avond is bedoeld voor de vrijwilligers in de thuiszorg en in het hospice.

Op 16 mei ben ik gastspreker in Café Scarabee, in het centrum voor leven met kanker te Leiden. Het zal deze avond gaan over ziekte in het gezin en hoe gaat het met de kinderen? Opgeven kan via de website van Scarabee. Deze avond is bedoeld voor ouders, maar ook voor leerkrachten of anderen om het gezin heen.

Op 28 mei geef ik een lezing voor Transmuralis ‘Zijn ze niet te jong?’ over het betrekken van kinderen bij ziekte en overlijden van (groot)ouders voor hulpverleners uit de zorg.

Op 30 mei zal ik spreken op het seminar voor Patz medewerkers in Wassenaar (palliatieve zorg thuis) dat door Hospice Wassenaar wordt georganiseerd. Naast aandacht voor Advanced Care Planning en Stoppen met eten en drinken zal ik het thema verlies en rouw in de palliatieve fase voor mijn rekening nemen.

Geef een reactie