Agenda

September 2024

Op 1 september ben ik inleider in het Nabestaanden Cafe in Leiden over rouwen met je kinderen, hoe doe je dat? Deze middag is in het gebouw van Monuta aan de Gitstraat in Leiden van 14.30 – 16.00 uur.

Op 2 september vindt de eerste informatie bijeenkomst plaats over Sterven als bron van leven, de negen maanden groep die ik samen met Nic Oosterveer ga begeleiden in 2025. Deze avond is op Abeelenpark 20 in Noordwijkerhout. Zie hiervoor de aparte pagina op mijn website.

Oktober 2024

Op 2 oktober vindt de informatie bijeenkomst plaats van Sterven als bron van leven, de negen maanden groep die ik in 2025 samen met Nic Oosterveer zal begeleiden. Deze avond is op Leidseweg 459 in Voorschoten.

Op 7, 14 en 21 oktober geef ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft de basistraining ‘Over rouw gesproken’ in het Bondsgebouw in Voorschoten. Deze driedaagse training is geaccrediteerd voor POH GGZ, Registerplein, SKJ, het NaVU, V&VN, en het register vak therapie.

Op 9 oktober start de rouwgroep Ouders met het verlies van een baby in Atelier Louise in Voorschoten. Deze groep begeleid ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft. De groep komt 8 avonden bij elkaar (waarvan een terugkombijeenkomst in januari 2025) Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats. Andere data: 16/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11, 20/11

Op 11 oktober begeleid ik de terugkomdag van de introductietraining voor vrijwilligers van Hospice Wassenaar en zal ik hen begeleiden bij een eerste intervisiebijeenkomst.

Op 15 oktober ben ik gastspreker voor Vereniging Transmurale Zorg Den Haag bij het symposium over de fases van het zorgpad palliatieve zorg. Mijn aandeel betreft rouw en verlies in dit zorgpad.

Op 28 oktober begeleid ik een intervisie bijeenkomst voor de vrijwilligers van Scarabee, centrum voor leven met en na kanker.

November 2024

Op 1 en 8 november geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren‘ samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft op Voorstraat 51 in Delft. Deze training is voor jeugdprofessionals en is geaccrediteerd voor SKJ en Registerplein.

Op 11 en 18 november geef ik de training ‘Over rouw gesproken de verdieping’ samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft in het Bondsgebouw, Leidseweg 102 in Voorschoten. Deze training is voor deelnemers aan de basistraining.

Op 19 november ben ik inleider van een avond over rouw bij naasten in samenwerking met Radius en Humanitas Steun bij Verlies en in opdracht van de gemeente Oegstgeest.

Januari 2025

Op 17 en 18 januari start de negen maanden groep ‘Sterven als bron van leven‘ waarover je meer informatie kunt vinden op de aparte pagina op mijn website. Deze groep begeleid ik samen met Nic Oosterveer van Thuisvaart.

Op 15 januari is de terugkomavond van de rouwgroep ouders van een overleden baby.

Februari 2025

Op 14 februari komt de negen maanden groep ‘Sterven als bron van leven’ bijeen in de Voorstraat 51 in Delft. Deze groep begeleid ik samen met Nic Oosterveer van Thuisvaart.

Van 21 – 23 februari 2025 begeleid ik samen met Annette de Boo de retraite Ruimte voor rouw in de Hof van Kairos in Kotten. Zie de bijgaande website voor meer informatie:

retraite ruimte voor rouw | retraite rouw dood verlies lotgenotencontact