Agenda

Juni 2024

Op 4 juni is de terugkombijeenkomst van de rouwgroep ouders van een overleden kind waarmee we februari en maart dit jaar bijeen kwamen in Atelier Louise in Voorschoten.

September 2024

Op 1 september ben ik inleider in het Nabestaanden Cafe in Leiden over rouwen met je kinderen, hoe doe je dat?

Op 2 september vindt de eerste informatie bijeenkomst plaats over Sterven als bron van leven, de negen maanden groep die ik samen met Nic Oosterveer ga begeleiden in 2025. Deze avond is op Abeelenpark 20 in Noordwijkerhout.

Oktober 2024

Op 2 oktober vindt de informatie bijeenkomst plaats van Sterven als bron van leven, de negen maanden groep die ik in 2025 samen met Nic Oosterveer zal begeleiden. Deze avond is op Leidseweg 459 in Voorschoten.

Op 7, 14 en 21 oktober geef ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft de basistraining ‘Over rouw gesproken’ in het Bondsgebouw in Voorschoten. Deze driedaagse training is geaccrediteerd voor POH GGZ, Registerplein, SKJ, het NaVU, V&VN, en het register vak therapie.

Op 9 oktober start de rouwgroep Ouders met het verlies van een baby in Atelier Louise in Voorschoten. Deze groep begeleid ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft. De groep komt 8 avonden bij elkaar (waarvan een terugkombijeenkomst in januari 2025) Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats. Andere data: 16/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11, 20/11

Op 11 oktober begeleid ik de terugkomdag van de introductietraining voor vrijwilligers van Hospice Wassenaar en zal ik hen begeleiden bij een eerste intervisiebijeenkomst.

Op 28 oktober begeleid ik de intervisiebijeenkomst van Scarabee, centrum voor leven met en na kanker.

November 2024

Op 1 en 8 november geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren‘ samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft op Voorstraat 51 in Delft. Deze training is voor jeugdprofessionals en is geaccrediteerd voor SKJ en Registerplein.

Op 11 en 18 november geef ik de training ‘Over rouw gesproken de verdieping’ samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft in het Bondsgebouw, Leidseweg 102 in Voorschoten. Deze training is voor deelnemers aan de basistraining.