Agenda

Juni 2022

Op 1 juni begeleid ik Scarabee Kids, een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar, bij Inloophuis Scarabee in Leiden. Het gaat om kinderen die thuis te maken hebben met kanker. Van 14.30-16.00 uur. www.inloophuisscarabee.nl

Op 10 juni geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren’ voor jeugdprofessionals vanuit het onderwijs, de jeugdgezondheidszorg of het maatschappelijk werk. De training wordt gegeven in het Bondsgebouw in Voorschoten van 10.00 – 16.30 uur. Er zijn nog plekken vrij.

Juli 2022

Op 3 juli werk ik mee aan de poëzie middag van het Nabestaanden Cafe in Leiden. Deze middag draag ik gedichten voor uit Rouwen tussen Eb en Vloed op begraafplaats Rhijnhof.

Op 6 juli begeleid ik Scarabee Kids bij Inloophuis Scarabee in Leiden. Dit is een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar die thuis met kanker te maken hebben. Van 14.30 – 16.00 uur. www.inloophuisscarabee.nl

September 2022

Op 5 september geef ik de training ‘Over rouw gesproken’ in Voorschoten in het Bondsgebouw, samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom in Delft. Deze training gaat verder op 19 september en 3 oktober. Deze training is geaccrediteerd voor POH GGZ, SKJ, V&VN, vak therapie en NaVU.

Op 7 september begeleid ik Scarabee Kids, een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar, in Inloophuis Scarabee in Leiden aan de Oude Vest 17. Van 14.30-16.00 uur. Voor het programma zie www.inloophuisscarabee.nl

Op 13 september verzorg ik een trainingsdag over communicatie met kinderen en jongeren voor POH J in Zoetermeer samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom in Delft.

Oktober 2022

Op 3 oktober is de laatste dag van de training ‘Over rouw gesproken’ die in september is gestart. Deze driedaagse training wordt opnieuw gegeven in 2023, locatie Delft.

Op 5 oktober begeleid ik Scarabee Kids, een lotgenotengroep, bij Inloophuis Scarabee, centrum voor leven met kanker. Kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker kunnen deze middag lotgenoten ontmoeten. Voor meer informatie: www.inloophuisscarabee.nl

Op 10 oktober begeleid ik een intervisie groep van gastvrouwen en gastheren bij Inloophuis Scarabee, centrum voor leven met kanker.

Op 13 oktober begeleid ik een nascholingsmiddag voor Humanitas Steun bij Verlies voor het district zuidwest.

Op 21 oktober geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren‘ voor jeugdprofessionals in Delft. Deze training is SKJ geaccrediteerd. Samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft.

November 2022

Op 2 november begeleid ik Scarabee Kids bij Inloophuis Scarabee, centrum voor leven met kanker in Leiden. Kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker kunnen hier lotgenoten ontmoeten. Voor het hele programma zie: www.inloophuisscarabee.nl

Op 1 en 3 november geven Pauline Stadhouders en ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren‘ aan schoolmaatschappelijk werkers van Kwadraad in Alphen aan den Rijn.

Op 4 en 18 november geven Pauline Stadhouders en ik de training ‘Over rouw gesproken de Verdieping’ een vervolg op onze training ‘Over rouw gesproken’. De locatie is Voorstraat 51 te Delft.