Nieuws

Januari 2022

Op 5 januari begeleid ik Scarabee Kids bij Inloophuis SCarabee in Leiden, een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker. Van 14.30 – 16.00 uur. www.inloophuisscarabee.nl
Op 14 en 28 januari en 11 februari geef ik de training ‘Over rouw gesproken’ die is geaccrediteerd voor POH GGZ, V&VN, SKJ en vaktherapie in Delft, Voorstraat 51 samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft. 

Februari 2022

Op 2 februari begeleid ik Scarabee Kids bij Inloophuis Scarabee in Leiden, een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker. Van 14.30 – 16.00 uur. www.inloophuisscarabee.nl
Op maandagavond 7 februari starten Pauline Stadhouders en ik een rouwgroep voor ouders van een overleden kind in Leiden (Verbum Dei). We komen zeven maandagavonden bij elkaar en vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats.
Op 24 februari geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren’ aan POH GGZ J in Zoetermeer samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom in Delft.   

Maart 2022

Op 2 maart begeleid ik Scarabee Kids bij Inloophuis Scarabee in Leiden. Een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker. Van 14.30-16.00 uur. www.inloophuisscarabee.nl
Op 4 maart geef ik de training ‘Over rouw gesproken bij kinderen en jongeren’ in Delft met Pauline Stadhouders. Voor alle jeugdprofessionals. Geaccrediteerd voor SKJ.
Op 7 maart verzorg ik de lesmodule Communicatie met kind en gezin van de keuzemodule Begeleiden van ernstig zieke kinderen en hun gezinnen van de Haagse Hogeschool.
Op dinsdagavond 8 maart verzorg ik een online workshop/training over rouw voor de Landelijke Vereniging van Supervisoren en Coaches.
Op 15 maart start ik een rouwgroep voor kinderen in Cultuurhuis de Paulus in Oegstgeest. We starten met een kennismakingsgesprek voor ouder en kind op 15 maart. De 22e is een informatiebijeenkomst voor ouders. Op 29 maart start de kindergroep. We komen zeven keer bij elkaar. Deze groep begeleid ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft.
 

April 2022

Op 6 april begeleid ik Scarabee Kids bij Inloophuis Scarabee in Leiden. Een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker. Van 14.30-16.00 uur aan de Oude Vest. www.inloophuisscarabee.nl

Mei 2022

Op 4 mei begeleid ik Scarabee Kids bij Inloophuis Scarabee in Leiden Een lotgenotengroep voor kinderen van 4-12 jaar die thuis te maken hebben met kanker. Van 14.30-16.00 uur. www.inloophuisscarabee.nl
Op 21 en 28 mei geef ik de training ‘Over rouw gesproken’ aan POH GGZ van GGZ Delfland in Delft samen met Pauline Stadhouders.
Op 25 mei ben ik gastspreker in het Alzheimer Cafe in Voorschoten. Deze avond zal het gaan over verlies bij dementie.