Op 2 oktober vindt de informatie bijeenkomst plaats van Sterven als bron van leven, de negen maanden groep die ik in 2025 samen met Nic Oosterveer zal begeleiden. Deze avond is op Leidseweg 459 in Voorschoten.

Op 7, 14 en 21 oktober geef ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft de basistraining ‘Over rouw gesproken’ in het Bondsgebouw in Voorschoten. Deze driedaagse training is geaccrediteerd voor POH GGZ, Registerplein, SKJ, het NaVU, V&VN, en het register vak therapie.

Op 9 oktober start de rouwgroep Ouders met het verlies van een baby in Atelier Louise in Voorschoten. Deze groep begeleid ik samen met Pauline Stadhouders van de Levensboom Delft. De groep komt 8 avonden bij elkaar (waarvan een terugkombijeenkomst in januari 2025) Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats. Andere data: 16/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11, 20/11

Op 11 oktober begeleid ik de terugkomdag van de introductietraining voor vrijwilligers van Hospice Wassenaar en zal ik hen begeleiden bij een eerste intervisiebijeenkomst.

Op 28 oktober begeleid ik de intervisiebijeenkomst van Scarabee, centrum voor leven met en na kanker.

Geef een reactie